شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ | Sat 23 Nov 2024
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری فراساحل با ما تماس بگیرید
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت فراساحل با ما تماس بگیرید
    باشگاه خبری فراساحل؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت فراساحل ایران و جهان
Breaking News
خبر ویژه سه شنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۴ ، ساعت ۱۴:۵۷:۰۲

احتمال دستیابی به لایه جدید نفتی در میدان مشترک سلمان

باشگاه خبری فراساحل: بررسی‌ها حاکی از احتمال دستیابی به لایه جدید نفتی در میدان مشترک سلمان است و به این منظور، دو حلقه چاه جدید در این میدان حفاری می‌شود. به گزارش باشگاه خبری فراساحل و به نقل از خبرگزاری شانا، کامبیز مرادی، رئیس واحد زمین شناسی منطقه عملیاتی لاوان، با اشاره به سابقه حدود ٥٠ ساله تولید نفت و گاز از میدان‌های نفتی و گازی منطقه عملیاتی لاوان گفت: «در این منطقه میدان‌های سلمان، رشادت، بلال، رسالت و لاوان وجود دارند که هر یک از این میدان‌ها دارای چند لایه نفتی و گازی است».

وی با اشاره به لایه‌های نفتی و گازی میدان مشترک سلمان، با بیان اینکه در این میدان سازند "سرمه یا عرب"، لایه نفتی مهمی به شمار می‌رود، افزود: «با وجود گذشت حدود نیم قرن از شروع برداشت نفت از این سازند، همچنان تولید اقتصادی از آن ادامه دارد؛ در حالی‌که گاهی به اشتباه اظهار نظر می‌شود این لایه عمر مفید تولیدی خود را سپری کرده است». مرادی تصریح کرد: «از ابتدای امسال تاکنون چهار حلقه چاه جدید در سازند‌های نفتی سرمه بالایی و سرمه پایینی میدان سلمان حفاری و ١٢ هزار بشکه به ظرفیت تولید کنترل شده این میدان اضافه شده است».


رئیس واحد زمین‌شناسی منطقه عملیاتی لاوان  با بیان این که همزمان با حفاری چاه‌های نفتی در میدان سلمان، فعالیت‌های روزمره زمین‌شناسی نیز انجام می‌شود و مطالعات جدیدی نیز در دستور کار است ادامه داد: «آزمایش‌های مغزه‌گیری و نمودارگیری انجام شده در این میدان نشان‌دهنده پتانسیل‌های جدیدی است و به این منظور دو حلقه چاه جدید حفاری خواهد شد». وی تصریح کرد: «شواهد حاکی از این است که لایه نفتی مورد بررسی، نسبت به دیگر لایه‌های نفتی سلمان، در بخش عمیق‌تری واقع شده است و ضخامت آن نسبت به دیگر لایه‌ها کمتر است». مرادی با بیان اینکه اطلاعات تکمیلی با حفاری دو حلقه چاه جدید در این میدان در آینده نزدیک مشخص می‌شود، خاطرنشان کرد: «در صورت تأیید پیش‌بینی‌ها، می‌توان امیدوار بود با استفاده از فناوری حفاری افقی به نتایج مطلوبی در این لایه دست یابیم».



  کد خبر : 797
  ارتباط با سردبیر : info@opc.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «OPC» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «OPC» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :