شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ | Sat 23 Nov 2024
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری فراساحل با ما تماس بگیرید
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت فراساحل با ما تماس بگیرید
    باشگاه خبری فراساحل؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت فراساحل ایران و جهان
Breaking News
سرخط اخبار شنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ ، ساعت ۰۹:۴۰:۱۰

علی‌رغم سال‌ها عدم انجام تعهدات
هند به دنبال حق توسعه میدان گازی «فرزاد ب» است

باشگاه خبری فراساحل: منابع هندی، با ابراز امیدواری از عدم موضع سرسختانه ایران گفتند، با توجه به لغو نشدن مجوز اکتشاف شرکت هندی کاشف میدان گازی فرزاد ب از سوی ایران، این شرکت حق توسعه این میدان گازی را دارد. به گزارش باشگاه خبری فراساحل و به نقل ار  فایننشال اکسپرس، با توجه به توافق هسته‌ای ایران با 6 کشور غربی، همچنان که دهلی‌نو آماده پرداخت 6.5 میلیارد دلار بدهی نفتی خود به ایران می‌شود، از تهران درخواست خواهد کرد تا امتیاز توسعه میدان فرزاد ب در خلیج فارس را به شرکت‌های هندی بدهد.شرکت‌های هندی تاکنون از ترس تحریم شدن از سوی آمریکا و اروپا از سرمایه‌گذاری در ایران دوری می‌کردند. چنین ترسی دهلی‌نو را از طرح ادعا برای دریافت امتیاز توسعه و سرمایه‌گذاری حدود 7 میلیارد دلاری در بزرگ ترین میدان گازی کشف شده توسط یک شرکت هندی در خارج بازداشته است.اما با حصول توافق ایران و گروه 1+ 5 و امکان لغو تحریم‌ها، هند مجددا تلاش می‌کند تا امتیاز توسعه این میدان گازی با ظرفیت  12.8 تریلیون فوت مکعب که در سال 2008 توسط شرکت اُ ان‌جی‌سی ودیش کشف شد، را دریافت کند.

نارندرا کی ورما مدیرعامل شرکت او وی ال در این‌باره به پی‌تی آی گفت: «ما در مورد توسعه میدان فرزاد ب با ایران مذاکره کرده‌ایم. اکنون که تحریم‌ها کاهش خواهد یافت، ما انتظار داریم ایران امتیاز توسعه را به ما بدهد.»مقامات هندی امیدوارند که ایران موضع سرسختانه‌ای در مورد امتیاز میدان گازی فرزاد ب نداشته باشد و همچنین پیش‌بینی می‌کنند که پیشنهادهای رقابتی از دیگر نقاط جهان از جمله چین وجود داشته باشد.ایران در فوریه 2012 یک اولتیماتوم یک ماهه برای توسعه میدان گازی فرزاد ب به هند داد اما بیش از 2 سال، تهدید خود برای لغو مجوز بلوک فارسی شرکت او وی ال را عملی نکرد.به گفته منابع هندی، ایران با هدف فشار بر هند، سال گذشته نام این میدان گازی را در فهرست میدان‌های برای مزایده قرار داد اما هنوز مجوز اکتشاف این شرکت هندی را باطل نکرده است که این امر به این شرکت هندی حق توسعه اکتشافی را را انجام داده است، می‌دهد.



  کد خبر : 678
  ارتباط با سردبیر : info@opc.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «OPC» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «OPC» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :