شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ | Sat 23 Nov 2024
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری فراساحل با ما تماس بگیرید
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت فراساحل با ما تماس بگیرید
    باشگاه خبری فراساحل؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت فراساحل ایران و جهان
Breaking News
محیط زیست شنبه ۹ تیر ۱۳۹۷ ، ساعت ۱۲:۱۲:۳۸

معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست:
۴۲ درصد جزایر جنوبی کشور در ۵۰ سال آینده زیر آب می‌رود

باشگاه خبری فراساحل: معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به تغییرات اقلیمی در چند دهه اخیر گفت: ۴۲ درصد جزایر جنوبی کشور در ۵۰ سال آینده زیر آب می‌رود. به گزارش باشگاه خبری فراساحل و به نقل از ایسنا، پروین فرشچی امروز در همایش راهبردی مصرف بهینه آب در کشاورزی که در دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار شد،اظهارکرد:میزان بارندگی بیشتر نشده و با توجه به اینکه نیاز آبی ما افزایش پیدا کرده است، از همین الان باید برنامه‌ریزی و در حوزه فرهنگ سازی نیز اقدامات موثرتری انجام شود. معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه بازنگری در وضعیت مدیریت آب و چشم انداز اهداف توسعه‌ای باید صورت گیرد، اظهار کرد: برنامه توسعه ششم با تاخیر یک ساله شروع شده است و اجرای آن عزم جدی می‌طلبد.

وی با بیان اینکه ۳۳ درصد از نیاز آبی کشور از دریاها تامین می‌شود، در مورد اجرای طرح انتقال آب دریای خزر گفت: در مورد انتقال آب دریای خزر با توجه به مشاوره ‌های بسیار به این نتیجه رسیدم که انتقال بین حوزه‌ای دریایی خزر مشکلات زیست محیطی و هزینه زیادی دارد. شیرین‌سازی آب در مبدا هم مقرون به‌صرفه نیست اما ممکن است گاهی به این نتیجه برسیم بخشی از نیازهای آبی استان‌های حاشیه دریا را با آب شیرین‌کن تامین کنیم ولی برای بین حوزه‌ای مقرون به صرفه نیست. معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست از احتمال اجرای طرح تامین نیازهای آبی کشور از دریای عمان خبرداد و گفت: برای اجرای این طرح نیاز است که حساسیت‌های زیست محیطی به صورت جدی در نظر گرفته شود و این موضوع در دست بررسی است.

وی با بیان اینکه در کشور در زمینه بازچرخانی فاضلاب‌ها اقدامات مناسبی انجام نشده است، گفت: بازچرخانی فاضلاب‌ها بسیار مهم است زیرا با بازچرخانی درصد زیادی از نیازهای آبی کشور تامین می‌شود. فرشچی با اشاره به این که دانش‌ سنتی در برنامه‌ریزی و مدیریت ما به کار گرفته شود،اظهارکرد: دانشی که نزد کشاورزان، ماهیگیران و جوامع بومی  است و مدیریت قنات، الگوی کشت در گذشته باید مورد توجه قرار گیرد.



  کد خبر : 5511
  ارتباط با سردبیر : info@opc.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «OPC» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «OPC» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :