یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ | Sun 24 Nov 2024
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری فراساحل با ما تماس بگیرید
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت فراساحل با ما تماس بگیرید
    باشگاه خبری فراساحل؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت فراساحل ایران و جهان
Breaking News
سرخط اخبار سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ ، ساعت ۱۱:۰۷:۰۳

رییس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت:
شرط پاداش و جریمه توتال، میزان استفاده از سازندگان ایرانی است

باشگاه خبری فراساحل: رییس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت از دستور وزیر نفت برای حضور سازندگان ایرانی در جلسات توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی خبر داد و گفت: اگر توتال بیش از ۵۱ درصد از ساخت داخل استفاده کند، تشویق می‌شود و در غیر این صورت جریمه خواهد شد. به گزارش باشگاه خبری فراساحل و به نقل از ایرنا، رضا خیامیان روز دوشنبه در نشست خبری با تشریح آخرین دستاوردهای سازندگان داخلی، درباره استفاده از ساخت داخل در پروژه توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی توسط توتال، گفت: توتال فعالیت خود را فاز ۱۱ انجام می‌دهد و کار متوقف نشده است. رئیس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت با بیان این که توتال به صورت چراغ خاموش در حال فعالیت است، اضافه کرد: در مناقصات فرعی برگزار شده سازندگان و پیمانکارانی ایرانی نیز شرکت می‌کنند. خیامیان با بیان اینکه هنوز کار برگزاری مناقصات در فاز ۱۱ پایان نیافته است، ادامه داد: از روند کار راضی هستیم، زیرا از توان داخل استفاده می‌شود.

وی همچنین درباره اقدام‌‌های انجام شده در صنعت نفت برای حمایت از کالاهای ایرانی، گفت: برای ممنوع کردن واردات کالاهای خارجی که مشابه داخلی دارند، تلاش شده است. رئیس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت اضافه کرد: البته هنوز به دلایلی مانند خریداری «سرجمع یک پروژه» کالاهای ممنوعی که در آن پروژه استفاده می‌شوند نیز وارد می‌شود. خیامیان با خاطر نشان کردن اینکه مدیران ما باید جرات استفاده از کالای ایرانی را داشته باشند، اظهار داشت: متاسفانه برخی از مدیران به ساخت داخل باور ندارند. وی با ذکر مثالی گفت: زمانی که قرار بود در یکی از پالایشگاه‌‌های کشور، از کاتالیست‌‌های تولید داخل استفاده شود، مدیران پالایشگاه انواع تضمین‌‌ها برای درست کار کردن کاتالیست را اخذ کردند و حتی قرار شد که اگر مشکلی رخ دهد، شرکت تولیدکننده کاتالیست جریمه نیز پرداخت کند.

توان ساخت ۱۰۰ درصدی تجهیزات بخش پایین دستی نفت
رئیس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت در ادامه این نشست خبری با تشریح آخرین دستاوردهای سازندگان داخلی، اظهار داشت: باید به داد بخش تولید رسید؛ باید کارگروهی فرادستگاهی برای حل مشکلات سازندگان تشکیل شود. خیامیان با اشاره به حضور بیش از یک هزار و ۶۰۰ شرکت داخلی و بین المللی از ۳۸ کشور در نمایشگاه بین المللی، اظهار داشت: اکنون شرکت‌‌های ایرانی در بخش‌‌های مختلف، زمینه خودکفایی و بومی سازی تجهیزات را فراهم کرده اند. وی با برشماری توانمندی‌‌های سازندگان داخلی، بیان داشت: اکنون ۱۰۰ درصد تجهیزات بخش پایین دستی صنعت نفت توسط بخش داخل تولید می‌شود. رییس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت اضافه کرد: بخش عمده ای از تجهیزات بخش بالا دستی صنعت نفت اعم از اکتشاف و تولید در داخل تولید می‌شود، اما تولید در این بخش نیاز به سرمایه گذاری و فناوری‌‌های جدید دارد. خیامیان یادآور شد که در بخش کاتالیست‌‌های صنعت نفت نیز به دستاوردهای خوبی رسیده ایم که باید مورد حمایت واقع شوند.

وی به نامگذاری امسال به سال حمایت از کالای ایرانی، اشاره کرد و بیان داشت: برای حمایت از ساخت داخل، سه بخش دولت، سازندگان و مصرف کنندگان باید اقدامات لازم را انجام دهند. رییس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت با بیان اینکه سازندگان ایرانی باید ساخت داخل را باور کنند، افزود: گاهی اوقات احساس می‌شود که برخی کارفرمایان، ارادات زیادی به سازندگان خارجی نشان می‌هند. وی یادآور شد: برای حمایت از بخش داخل، باید نهادهای نظارتی، از سخت گیری‌‌های بی مورد نسبت کالاها و قراردادها خودداری کنند، زیرا در شرایط فعلی خرید کالا از خارج، آسان تر و بی دردسر تر از خرید از داخل است. وی با تاکید بر لزوم حذف قوانین مزاحم تولید، اظهار داشت: باید فرمان رهبر معظم انقلاب درباره اجرای اصل ۴۴ و همچنین قانون بهبود فضای کسب و کار اجرا شود.

رییس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت اضافه کرد: همچنین باید قانون استفاده حداکثری از توان شرکت‌‌های داخلی به ویژه در تامین مالی خارجی (فاینانس) اجرا شود، زیرا تاکنون کشورهای تامین کننده فاینانس مانند چین، استفاده ۸۵ درصدی از تجهیزات ساخت چین را الزامی می‌دانستند. وی درباره عملکرد صندوق توسعه ملی نیز گفت: متاسفانه این صندوق، به جای حمایت از کالاهای ایرانی، به افرادی وام می‌دهد که کالاهای خارجی وارد می‌کنند. وی با انتقاد از اخذ وام‌‌های با سود بالا، گفت: برخی واحدهای تولیدی هنوز، طلب‌‌های خود را دریافت نکرده اند، اما در صورت عقب افتادن اقساط خود باید جریمه بدهند. رییس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت خاطر نشان کرد: اکنون می‌توان بدون دردسر و مشکل و بدون پرداخت مالیات، سود سالانه ۲۰ درصد از سرمایه گذاری در بانک اخذ کرد، اما بخش تولید با مشکلات جدی مواجه است.



  کد خبر : 5299
  ارتباط با سردبیر : info@opc.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «OPC» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «OPC» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :