یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ | Sun 24 Nov 2024
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری فراساحل با ما تماس بگیرید
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت فراساحل با ما تماس بگیرید
    باشگاه خبری فراساحل؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت فراساحل ایران و جهان
Breaking News
سرخط اخبار سه شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ ، ساعت ۱۰:۴۴:۰۵

۵ دستاورد ایران از نود و هشتمین اجلاس بین المللی MSC

باشگاه خبری فراساحل: اجلاس نود و هشتم کمیته ایمنی دریانوردی (MSC)، که با حضور ۱۷۰ کشور عضو و سازمان‌های ناظر در لندن برگزار شد، پنج دستاورد مهم برای جمهوری اسلامی ایران در پی داشت. به گزارش باشگاه خبری فراساحل و به نقل ازروابط عمومی سازمان بنادر و دریانوردی، در نود و هشتمین کمیته ایمنی دریانوردی (MSC)، از تاریخ ۱۷ لغایت ۲۶ خرداد ماه ۱۳۹۶ به موضوعاتی چون ارتقای امنیت دریانوردی و جلوگیری از دزدی دریایی، استانداردهای هدفمند برای ساخت کشتی‌ها، ایمنی دریانوردی و تهیه دستورالعمل چگونگی اجرای زود هنگام الزامات سازمان بین المللی دریانوردی پرداخته شد.

در این اجلاس که کارشناسان سازمان بنادر و دریانوردی، شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، شرکت ملی نفتکش ایران، دانشگاه دریانوردی آزاد اسلامی واحد خارگ و موسسه رده بندی ایرانیان به عنوان نمایندگان جمهوری اسلامی ایران حضور داشتند، با بررسی اسناد و ارائه پیشنهادها به صحن علنی این اجلاس و همچنین ارائه نظرات کارشناسی در کمیته‌های تخصصی فرعی توسط هیأت نمایندگی ایران، دستاوردهای مهم زیر  برای ایران به دست آمد:  

  1. سند پیشنهادی جمهوری اسلامی ایران در رابطه با تهیه سرفصلهای  آموزشها و آزمونهای امنیت دریانوردی با تایید تمامی حاضرین در اجلاس به تصویب رسید و مسئولیت تدوین پیش نویس نمونه دوره‌های آموزشی جدید نیز به جمهوری اسلامی ایران واگذار شد. واگذاری این مسوولیت در سطح بین المللی به جمهوری اسلامی ایران نشانگر تایید نقش موثر و توانمندی کارشناسان ایرانی در حوزه امنیت دریایی می‌باشد.
  2.  باتوجه به مشارکت جدی و فنی هیات اعزامی در کارگروه مربوط به موضوعات تدوین  استانداردهای هدفمند ساخت کشتی و ایمنی دریانوردی (GBS) پیشنهاد نمایندگان جمهوری اسلامی ایران  به دولت یونان جهت مشارکت و ارائه سند مشترک در اجلاس بعدی کمیته مورد موافقت دولت یونان و کمیته قرار گرفت.
  3. در صیانت از حق جمهوری اسلامی ایران به منظور استفاده از کشتی‌های غیر نظامی به همراه نیروی مسلح برای حمایت از کشتی‌های عبوری از مناطق پرخطر دزدی دریایی،  سند پیشنهادی دولت هند با محتوای تدوین  دستورالعمل اجرایی  نظارتی بر این گونه کشتی‌ها که می‌توانست  منجر به مشکلات عملیاتی و امنیتی برای اقدامات موثر نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تامین امنیت دریانوردی و جلوگیری از دزدی دریایی گردد، با مخالفت جدی هیات جمهوری اسلامی ایران و ارائه توضیحات و توجیهات متقن فنی و عملیاتی تهیه شده با مشارکت ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، از دستور کار اجلاس خارج شد.
  4. هیات اعزامی با بیش از ۲۴ مورد اعلام نظر کارشناسی در سالن اصلی اجلاس و مشارکت موثر در تمامی کار گروه‌های تخصصی فرعی یکی از فعالترین هیاتهای اجلاس بر شمرده شد.
  5. حضور نمایندگان دانشگاه آزاد دریانوردی خارگ در این اجلاس منجر به ورود مباحث علمی و آشنایی دانشگاه‌های دریانوردی کشور با نحوه سیاستگذاری‌های سازمان‌های بین المللی در بخش دریانوردی گردید که اثرات این مشارکت در دانشگاه‌های کشور بزودی نمایان خواهد شد. 



  کد خبر : 3900
  ارتباط با سردبیر : info@opc.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «OPC» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «OPC» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :