دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ | Mon 25 Nov 2024
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری فراساحل با ما تماس بگیرید
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت فراساحل با ما تماس بگیرید
    باشگاه خبری فراساحل؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت فراساحل ایران و جهان
Breaking News
سرخط اخبار یکشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ ، ساعت ۱۳:۵۲:۴۸

ضرورت سرمایه‎گذاری برای جلوگیری از افت تولید در پارس جنوبی
ضرورت سرمایه‎گذاری برای جلوگیری از افت تولید در پارس جنوبی

باشگاه خبری فراساحل: مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تاکید کرد: برای کاهش افت تولید در پارس جنوبی نیاز به ۳۰ میلیارد دلار سرمایه است. به گزارش باشگاه خبری فراساحل و به نقل ازپایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران، علی کاردر، شنبه ۱۶ اردیبهشت ماه، در نشست خبری نخستین روز نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، با اشاره به برگزاری بیست و دومین دوره این نمایشگاه گفت: خوشبختانه پس از اجرایی شدن برجام هر ساله بر استقبال شرکت‌‌های داخلی و خارجی برای حضور افزوده ‌می‌شود. وی با بیان اینکه در سال ۹۵ به طور همزمان ۶ فاز پارس جنوبی افتتاح شد گفت: در سال گذشته موفق شدیم در تولید گاز با قطر در میدان مشترک برابر شویم البته در تولید تجمعی از این کشور عقب هستیم که امیدواریم در نیمه دوم سال ۹۶ با تکیه بر توان داخلی این عقب ماندگی را جبران کنیم.

مدیرعامل شرکت نفت ایران با تأکید بر اینکه به زودی کارهای پارس جنوبی در فاز اول به زودی تمام ‌می‌شود، گفت: با توجه به اینکه پس از تکمیل فازهای پارس جنوبی، طی چند سال، دچار افت در تولید ‌می‌شویم باید به فکر فاز دوم باشیم. وی ادامه داد: کار فاز دوم سنگین تر از گذشته است و در این بخش برای کل ۲۴ فاز نیاز به ۳۰ میلیارد دلار سرمایه داریم. کاردر با بیان اینکه در چند سال اخیر بین دانشگاه‌‌ها و مراکز پژوهشی و صنعت پیوند ایجاد کرده ایم، گفت: این پیوند در کنار دانشی که از طریق سرمایه گذاری جذب ‌می‌کنیم ‌می‌تواند راه را برای ما هموار کند. وی با اشاره به استفاده از میعانات گازی در پالایشگاه ستاره خلیج فارس گفت: امیدواریم تا انتهای سال ۹۶ و در نهایت ابتدای سال ۹۷ فازهای دوم و سوم پالایشگاه ستاره خلیج فارس به نتیجه برسد و ما نیز به تعهد تأمین ۳۶۰ هزار بشکه میعانات گازی برای خوراک این پالایشگاه متعهد هستیم.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه اولویت ما برای پروژه‌‌های بعدی طرح‌‌های EOR و IOR هستند، گفت: در این زمینه تفاهم نامه‌‌هایی در قالب MOU امضا شده که خوشبختانه ۷ مورد از آنها به نتیجه رسیده و پروپوزال‌‌های فنی ارائه شده است. وی این قراردادها را برای انتقال دانش بسیار مناسب دانست و گفت: خوشبختانه در قالب این پروپوزال‌‌ها دیدگاه‌‌های متفاوتی از سوی شرکت‌‌های معتبر جهانی ارائه شده است که ایده‌‌های خوبی را برای ما عرضه ‌می‌کند. کاردر شرکت‌‌هایی که این تفاهم نامه‌‌ها را امضا کرده اند نام برد و گفت: شرکت‌‌هایی از جمله لوک اویل، توتال، اینپکس ژاپن، CNPC، زاروبژنفت و پرتامینا شرکت‌‌هایی بودند که برای مذاکرات MOU به امضا رساندیم. مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران درباره واگذاری میدان فرزاد بی به روسها اظهار کرد: هم اکنون در حال گرفتن مشاور در بسته‌‌های مختلف EPCF به منظور سرعت دهی به بهره برداری از این میدان هستیم که به نظر ما راه حل استفاده از گاز این میدان ال ان جی است.

مذاکرات با توتال ادامه دارد

وی همچنین درباره واگذاری فاز ١١ پارس جنوبی به شرکت توتال افزود: مذاکره با این شرکت هم اکنون در حال انجام و مراحل پایانی است و امیدواریم جزئیات این قرارداد این هفته به پایان برسد اما علاقه ای نداریم که در زمان انتخابات قرارداد آن امضا شود. مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در باره نتیجه انتخابات ریاست جمهوری بر حضور شرکت‌های خارجی در پروژه‌‌های صنعت نفت ادامه داد: ایران همانند کشورهای پیشرفته جهان با تعامل، سرمایه گذاری خارجی و استفاده از فناوری‌های پیشرفته توسعه می‌یابد. وی درباره برنامه شرکت ملی نفت ایران به منظور پرداخت بدهی‌‌های بخش نخست اوراق مشارکت ادامه داد: امسال مجوز انتشار اوراق مشارکت ارزی برای بازپرداخت بدهی‌‌های گذشته داده شده که حدود سه میلیارد دلار است. کاردر در زمینه به برنامه‌های شرکت ملی نفت ایران به منظور توانمندسازی شرکت‌های داخلی تصریح کرد: تولیدکنندگان و سازندگان داخلی هم اکنون توانمندی خود را ثابت کرده اند اما هم اکنون به دنبال افزایش توانمندی شرکت‌‌های پیمانکار داخلی فنی برای اجرای پروژه‌‌های صنعت نفت هستیم.

به موقع درباره کرسنت اطلاع رسانی ‌می‌شود
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران در زمینه کرسنت تصریح کرد: امکان اطلاع رسانی در این باره هم اکنون وجود ندارد زیرا هر اطلاع رسانی به عنوان یک سند در داوری استفاده ‌می‌شود اما به وقتش، اطلاع رسانی مفصلی در این زمینه صورت خواهد گرفت. کاردر در زمینه برنامه شرکت ملی نفت ایران در زمینه نگهداشت چاه‌‌هایی که دچار افت فشار بسیار شده اند، گفت: سالانه حدود ١٠٠ چاه به منظور حل مسئله افت فشار انجام ‌می‌شود. معاون وزیر نفت از افزایش صادرات نفت ایران به عنوان بزرگترین دستاورد برجام یاد کرد و گفت: اگر برجام نبود صادرات نفت ایران به شدت کاهش می‌یافت، اگر آغاز مذاکرات برجام نبود، صادرات نفت ایران به ٤٥٠ هزار بشکه ‌می‌رسید که درباره غذا و دارو بود. کاردر ادامه داد: حتی همه کشورهایی که علاقه‌مند به ایران بودند خرید نفت از ایران را کاهش می‌دادند. وی افزود: اگر کسی توانست با همه آنچه که درباره وابسته نبودن به نفت زده ‌می‌شود، مدلی روی میز بگذارد که با ٤٥٠ هزار بشکه در روز بتوان کشور را اداره کرد به او جایزه نوبل ‌می‌دهیم.



  کد خبر : 3607
  ارتباط با سردبیر : info@opc.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «OPC» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «OPC» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :