باشگاه خبری فراساحل: رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی گفت: مراکز علمی باید جایگاه و پایگاه مردمی داشته باشند و حاصل فعالیت این مراکز، برای مردم ملموس باشد. اگر این جایگاه ایجاد شود، امکان توسعه کمی و کیفی با کمکهای مردمی و افزایش بودجههای تحقیقاتی و آموزش عالی حاصل خواهد شد. به گزارش باشگاه خبری فراساحل و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی درپی سلسله سفرهای استانی، بازدید از دانشگاههای بزرگ و گفت و گو با اساتید و محققان کشور، با حضور در جمع اعضای هیات علمی سه دانشگاه زنجان، علوم پایه و علوم پزشکی این شهر، امکانات حمایتی صندوق از پژوهشگران را تشریح کرد. دکتر نصرت الله ضرغام در جمع اساتید و دانشگاهیان دو دانشگاه علوم پایه و علوم پزشکی زنجان با بیان رشد کمی آموزش عالی کشور و وجود چهارونیم میلیون دانشجوی شاغل به تحصیل در دانشگاهها و مراکز آموزشی عالی کشور، بر ضرورت رشد کیفی متناسب با کمیت آموزش عالی، تاکید کرد.
وی افزود: برای رشد کیفی آموزش عالی، ضمن تامین برخی امکانات از طریق دولت، باید بخشی از آن، به روشهای مختلف مستقیما توسط مراکز علمی و دانشگاهها، جذب شود. ضرغام همچنین اظهار کرد: به همین منظور، باید مراکز علمی جایگاه و پایگاه مردمی داشته باشند و حاصل فعالیت این مراکز، برای مردم ملموس باشد، و اگر این جایگاه ایجاد شود، امکان توسعه کمی و کیفی با کمکهای مردمی و افزایش بودجههای تحقیقاتی و آموزش عالی حاصل خواهد شد. رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی با اشاره به حمایت این صندوق از تحقیقات بنیادی و توسعهای، به تشریح امکانات موجود جهت استفاده از ظرفیتهای دانشمندان و محققان برجسته، در قالب کرسیهای پژوهشی، پسا دکترا و گرنت و ثبت اختراع از طریق این صندوق پرداخت. وی افزود: صندوق حمایت از پژوهشگران علاوه بر طرحهایی که به پیشنهاد محققان، تحت بررسی و در صورت تایید توسط کارگروههای تخصصی (13 کارگروه با موضوعهای مختلف کاری) مورد حمایت قرار میدهد.
اخیرا مباحث خاص که منجر به رفع نیازهای جامعه بشود، توسط کارگروههای صندوق مشخص شده و با اطلاعرسانی بر روی پرتال این صندوق، درصدد جلب توجه و جذب توان علمی محققان برجسته کشور جهت انجام کار تحقیقاتی روی این موضوعها است. ضرغام ادامه داد: این تحقیقات با امکانات حمایتی صندوق حمایت از پژوهشگران، منجر به نتایجی خواهد شد که سازمانها، نهادها و در نهایت، جامعه از آن بهرهببرد. دبیر شورای نخبگان بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه ثروت اصلی کشور، منابع انسانی و فرزندان این مملکت است، تصریح کرد: بنیاد ملی نخبگان براساس اساسنامه و برنامهریزی انجام شده، سیاست نخبهپروری را پیگیری میکند تا از ظرفیتهای بالقوه به نفع توسعه ملی، توسعه اقتصادی، توسعه فرهنگی و معرفتی، استفاده کند. رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی پس از نشست با اساتید و محققان دانشگاههای زنجان، از مرکز رشد فناوری دارویی دانشگاه علوم پزشکی زنجان، امکانات آزمایشگاهی و همچنین پروژه در دست ساخت دانشکده داروسازی این دانشگاه برای تولید فرآوردههای جدید دارویی، دیدن کرد
کد خبر : 341
ارتباط با سردبیر : info@opc.ir