یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ | Sun 24 Nov 2024
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری فراساحل با ما تماس بگیرید
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت فراساحل با ما تماس بگیرید
    باشگاه خبری فراساحل؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت فراساحل ایران و جهان
Breaking News
سرخط اخبار چهارشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۵ ، ساعت ۱۴:۴۳:۴۹

هدفگذاری برای حفاری تا عمق ٥ هزار متری دریا
حفاری چاه جدید اکتشافی در خزر آغاز می‌شود

باشگاه خبری فراساحل: فعالیت‌های جدید اکتشافی شرکت نفت خزر با هدف حفاری تا عمق پنج هزار متری دریا در بلوک ٨/١، پس از جابجایی سکوی امیرکبیر و استقرار در موقعیت جدید آغاز می‌شود. به گزارش باشگاه خبری فراساحل و به نقل از یوسف اعتمادی، مدیر اکتشاف شرکت نفت خزر عنوان کرد: با استقرار سکوی امیرکبیر در بلوک ٨/١ خزر، حفاری چاه اکتشافی جدید با هدفگذاری پیشروی تا عمق پنج هزار متری دریا در دستور کار قرار می‌گیرد که البته امکان تغییر عمق حفاری با توجه به شرایط چاه وجود دارد.


وی با اشاره به اجرای عملیات پیش لنگراندازی سکو در موقعیت جدید در اردیبهشت ماه امسال، گفت: با توجه به لزوم توسعه فعالیت‌های اکتشافی در بخش عمیق دریای خزر منطبق با اهداف و ماموریت‌های شرکت نفت خزر، اقدام‌ها و برنامه‌ریزی‌های لازم برای جابجایی و انتقال سکوی نیمه شناور امیرکبیر به موقعیت جدید حفاری در دریای خزر کلید خورده است. اعتمادی با بیان اینکه با پایان حفاری دومین چاه اکتشافی سردارجنگل در بلوک ٦/٢، فعالیت‌های نفت خزر در این بلوک خاتمه یافته و چاه بسته شده است، ادامه داد: برای حفاری در موقعیت جدید اکتشافی، سکوی امیرکبیر در بلوک ٨/١ استقرار می‌یابد.

سکوی امیرکبیر برای استقرار در موقعیت جدید، باید ١١٥ کیلومتر جابجا و از غرب دریای خزر به جنوب شرقی آن منتقل شود که بی‌تردید، نیازمند عملیاتی تخصصی، سنگین و زمانبر است؛ سکوی ١٥ هزار تنی امیرکبیر تنها سکوی نیمه‌شناور ایران است که به‌ منظور انجام عملیات حفاری اکتشافی و توسعه‌ای در دریای خزر فعالیت می‌کند و مهار این دستگاه در محل حفاری به‌دلیل شناور بودن اهمیت ویژه‌ای دارد.


مدیر اکتشاف شرکت نفت خزر با بیان اینکه بلوک ٨، یکی از بلوک‌های اولویت دار شرکت ملی نفت ایران و شرکت نفت خزر برای فعالیت‌های اکتشافی است، یادآور شد: دریای خزر به سه حوزه رسوبی شمالی، جنوبی و میانی تقسیم می‌شود که در بخش میانی آن، ٣٠ هزار کیلومتر لرزه نگاری دوبعدی انجام و براساس مطالعات ژئوشیمیایی ٤٦ ساختار در این بخش مشخص شد و پس از بلوک بندی این ٤٦ ساختار، هشت بلوک در اولویت قرار گرفت.


وی با بیان اینکه چهار هزار کیلومترمربع لرزه نگاری سه بعدی در بلوک‌های ٦، ٧، ٨ و ٢٩ در سال‌های ٢٠٠٣ تا ٢٠٠٥ انجام شده است، تصریح کرد: میدان سردارجنگل در بلوک ٦ واقع شده است. وی خاطرنشان کرد: تعدادی از شرکت‌های اروپایی برای همکاری در توسعه میدان سردارجنگل ابراز تمایل و مذاکره کرده‌اند اما ثمربخشی این مذاکرات به تعیین تکلیف قراردادهای جدید نفتی بستگی دارد.



  کد خبر : 1800
  ارتباط با سردبیر : info@opc.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «OPC» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «OPC» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :