باشگاه خبری فراساحل: طبق تحقیق انجام شده در سال 2015 معلوم شد که در سال 2010 میلادی بین 4.8 میلیون تا 12.7 میلیون تن پلاستیک وارد اقیانوس شده است. تحقیقات جدید دانشمندان نشان میدهد که ذرات پلاستیکی وارد شده به اقیانوسها میتواند مشکلات جدی محیط زیستی ایجاد کند. به گزارش باشگاه خبری فراساحل و به نقل از مارین تایمز، تحقیق جدیدی که در مجله معتبر Scienence منتشر شده است نشان میدهد که میکروپلاستیکها یا ذرات پلاستیکی با قطر کمتر از پنج میلیمتر میتوانند زندگی ماههای "لوتی اروپایی" و سایر گونه های دیگر را با خطر مواجه کند.
زبالههای پلاستیکی وارد شده به اقیانوسها یک مشکل شناخته شده و در حال رشد در سطح جهان است. در تحقیقی که در سال 2015 انجام شد، معلوم شد که در سال 2010 میلادی بین 4.8 میلیون تا 12.7 میلیون تن پلاستیک وارد اقیانوس شده است. دانشمندان پیشبینی میکنند که این مقدار افزایش یابد. این معضل به تازگی جنبه دیگری به نام میکروپلاستیک نیز پیدا کرده است.
وقتی که پلاستیک وارد اقیانوس و به طور کلی هر منبع آبی شود، تجزیه نمیشود بلکه به مرور زمان به ذرات کوچک و کوچک تری تبدیل میشود. دانشمندان بر این باورند که میکروپلاستیکها به ویژه برای جانوران دریایی خطرناک هستند چراکه به راحتی توسط آنها خورده میشوند. میکروپلاستیکها امروزه در بدن همه جانوران از ماهیهای کوچک و بزرگ گرفته تا پرندگان یافت شدهاند. دانشمندان هنوز نمیدانند که میکروپلاستیک چگونه حیواناتی که آنها را میخورند، تحت تاثیر قرار میدهند و این موضوع چگونه بر جمعیت آنها تاثیر میگذارد. اما انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه سیاستگذاران را در این حوزه برای اتخاذ راهبردهای تولید و دفع پلاستیک یاری میرساند.
کد خبر : 1777
ارتباط با سردبیر : info@opc.ir