دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ | Mon 21 Apr 2025
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری فراساحل با ما تماس بگیرید
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت فراساحل با ما تماس بگیرید
    باشگاه خبری فراساحل؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت فراساحل ایران و جهان
Breaking News
محیط زیست دوشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۵ ، ساعت ۱۰:۳۱:۴۵

پیشرفت ۲۵ درصدی توسعه ۱۷۰ هکتاری فضای سبز منطقه ویژه پارس

باشگاه خبری فراساحل: مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس از اجرای طرح توسعه ۱۷۰ هکتار فضای سبز در این منطقه خبر داد و گفت: عملیات اجرایی این طرح ۲۵ درصد پیشرفت داشته است و تا ٦ ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد. به گزارش باشگاه خبری فراساحل و به نقل از شانا، مهدی یوسفی با بیان اینکه این طرح با هدف توسعه شاخص‌های زیست محیطی، زیباسازی محیط پیرامونی و ارتقای سرانه‌های موجود فضای سبز در دستور کار سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس قرار گرفته است، تصریح کرد: وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران با اجرای برنامه‌های متنوعی در مناطق صنعتی و نفتخیز می‌کوشند تا از آثار منفی توسعه فعالیت‌های صنعتی در این مناطق بکاهند.


وی با بیان اینکه اجرای طرح توسعه ۱۷۰ هکتارفضای سبز ۲۵ درصد پیشرفت داشته است، یادآور شد: فاز نخست توسعه در فضای به وسعت ۱۷۰ هکتار هم اکنون در حال اجراست و با پیگیری‌های به عمل آمده از سوی این سازمان و حمایت شرکت ملی نفت ایران در روزهای آینده فاز دوم طرح به صورت موازی در فضایی به وسعت ۲۰۰ هکتار با اعتباری ۵۳۰۰ میلیون ریال آغاز می‌شود. مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس توسعه فضای سبز در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، راه‌اندازی انبار مکانیزه صادراتی گوگرد، طراحی پایه واحد تصفیه پساب برای بهبود عملکرد تصفیه‌خانه و نصب فلومتر بر محل ورودی فاضلاب و خروجی پساب برای صحه‌گذاری داده‌ها در ۱۰ فاز نخست پارس جنوبی و همچنین کاهش فلرینگ در فازهای یاد شده را از مهمترین اقدام‌های وزارت نفت در این زمینه اعلام کرد.


به گزارش شرکت ملی نفت ایران، مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس تعامل سازمان حفاظت محیط زیست با صنعت نفت در ارزیابی برنامه‌های اصلاحی صنایع  را مثبت ارزیابی کرد و گفت: اصلاح برخی از فرآیندها در عملیات اجرایی طرح‌های جدید صنعتی به همراه ارزیابی محیط زیستی آن امسال نیز مانند پارسال دنبال می‌شود و سعی ما این است طی فرآیندی وضع محیط زیست منطقه بهبود یابد.



  کد خبر : 1747
  ارتباط با سردبیر : info@opc.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «OPC» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «OPC» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :