یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ | Sat 23 Nov 2024
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری فراساحل با ما تماس بگیرید
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت فراساحل با ما تماس بگیرید
    باشگاه خبری فراساحل؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت فراساحل ایران و جهان
Breaking News
سرخط اخبار دوشنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۵ ، ساعت ۱۵:۴۸:۱۸

صرفه جویی یك میلیارد دلاری بومی‌سازی خط لوله زیردریایی

باشگاه خبری فراساحل: مدیرعامل شركت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران از توان شركت‌های ایرانی برای ساخت، نصب و راه‌اندازی سكو، صرفه جویی یك میلیارد دلاری به سبب بومی سازی خطوط لوله زیردریایی و همچنین شركت ایران در مناقصه ساخت توربین‌های بادی اروپا خبر داد. مدیرعامل شركت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران از توان شركت‌های ایرانی برای ساخت، نصب و راه‌اندازی سكو، صرفه جویی یك میلیارد دلاری به سبب بومی‌سازی خطوط لوله زیردریایی و همچنین شركت ایران در مناقصه ساخت توربین‌های بادی اروپا خبر داد. به گزارش باشگاه خبری فراساحل و به نقل از مارین نیوز، غلامرضا منوچهری یكشنبه در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه در یارد تاسیسات دریایی خرمشهر، گفت: در گذشته برای ساخت خط لوله حدود یك میلیارد دلار لوله از خارج وارد می‌شد اما امروز این تجهیزات را داخل كشور تولید می‌كنند. به گفته وی، صنعت فراساحل در گذشته به طور كامل وابسته به خارج بود اما اكنون شركت‌های ایرانی توانایی ساخت، نصب و راه‌اندازی سكو و همچنین احداث خطوط لوله زیردریایی را دارند.


وی پروژه‌های فراساحل را شامل ساخت پایه (جكت)، سكو و خطوط لوله زیردریایی دانست و گفت: برای انتقال گازهای تولیدی پارس جنوبی بیش از یكصد كیلومتر خط لوله زیردریایی از محل سكو به تاسیسات پالایشگاهی ساخته می‌شود.  منوچهری درباره ساخت دكل در داخل كشور گفت: من اعتقادی به ساخت دكل دریایی در داخل كشور ندارم چون بازار آن در منطقه محدود است. وی افزود: باتوجه به چنین شرایطی نمی‌توان دكل‌هایی را ساخت كه قابل رقابت با سایر دكل‌ها باشد.  این مسئول اضافه كرد: اگر روزی خواستیم دكل بسازیم باید از طریق همكاری با شركت‌های معتبری بین‌المللی در داخل كشور انجام شود.


شركت ایران در مناقصه ساخت پایه‌های توربین‌های بادی در اروپا
مدیرعامل شركت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی گفت: با رفع تحریم‌ها امكان حضور شركت‌های ایرانی در پروژه‌های بین‌المللی و منطقه فراهم شده است. وی افزود: به‌عنوان مثال ما در مناقصه ساخت پایه‌های فراساحل توربین‌های بادی در اروپا شركت كرده‌ایم. منوچهری اضافه كرد: حتی نمایندگان شركت اروپایی به ایران آمده و توانمندی ما را تایید كرده‌اند.


كاهش 40 درصدی هزینه اجرای پروژه‌ها در پساتحریم
مدیرعامل شركت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی درباره تاثیر مثبت رفع تحریم‌ها بر اجرای پروژه‌ها در كشور گفت: انتظار می‌رود شركت‌های ایرانی در پساتحریم بتوانند با سرعت بیشتری پروژه‌های خود را اجرا كنند و پیش‌بینی می‌شود افزون بر افزایش سرعت، هزینه اجرای طرح‌ها نیز تا 40 درصد كاهش یابد. وی ادامه داد: مذاكرات انجام شده با شركت‌های خارجی برای اجرای پروژه‌های مشترك در داخل و خارج از كشور است.


منوچهری اضافه كرد: شركت‌های بین‌المللی كه در پساتحریم به ایران می‌آیند برای اجرای پروژه‌ها باید از توانمندی شركت‌های ایرانی استفاده كنند. به گفته وی، شركت‌های خارجی در پساتحریم باید با شركت‌های ایرانی شریك شوند تا زمینه ساخت تجهیزات در داخل كشور فراهم شود. این مسئول اضافه كرد:‌ اكنون فناوری استفاده شده برای ساخت سكوها و تاسیسات پارس جنوبی به 20 سال قبل تعلق دارد و باید به روزرسانی شود.


به گفته وی، «ادامه همكاری با شركت‌های كوچك خارجی از نظر فنی، مالی و محیط‌زیستی به نفع ایران نیست». این مسئول درباره مدل جدید قراردادهای نفتی گفت: قراردادهای جدید تفاوت چندانی با قراردادهای پیشین ندارد و فقط زمینه حضور بلندمدت و كارآمدتر شركت‌های خارجی در ایران را فراهم می‌كند. وی اضافه كرد: مدل جدید قراردادهای نفتی، انعطاف‌پذیر است و بر اساس منافع ملی تدوین می‌شود.


سوءاستفاده دلالان از تحریم
این مسئول یادآوری كرد هزینه‌های اجرای طرح‌ها در دوران تحریم افزایش یافته بود و دلالان با استفاده از این فرصت، تجهیزات را به ایران منتقل می‌كردند كه مشكل هایی را نیز ایجاد می‌كرد. وی افزود: برای نمونه برخی تجهیزاتی كه از سوی دلالان وارد ایران شد، تایید نمی شد و ناچار بودیم دوباره آن را خریداری كنیم. حتی سه بار یك كالا از خارج از كشور وارد شد. منوچهری گفت: البته تحریم فرصت را نیز برای سازندگان ایرانی فراهم كرد تا توانمندی‌های خود را توسعه دهند.


كاهش اجاره بهای دكل‌های حفاری
مدیرعامل شركت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی اعلام كرد با كاهش قیمت نفت، هزینه اجاره تجهیزات و دكل‌های نفتی كاهش یافته است. وی گفت: توانسته‌ایم یك دكل دریایی پیشرفته را با قیمت روزانه 77 هزار دلار با تاخیر پرداخت یك ساله اجاره كنیم؛ در حالی كه اجاره این دكل پیش از این روزانه 140 تا 160 هزار دلار هزینه داشت. به گفته وی، از این دكل برای حفاری فاز 14 پارس جنوبی استفاده خواهد شد.



  کد خبر : 1511
  ارتباط با سردبیر : info@opc.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «OPC» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «OPC» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :