دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ | Mon 21 Apr 2025
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری فراساحل با ما تماس بگیرید
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت فراساحل با ما تماس بگیرید
    باشگاه خبری فراساحل؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت فراساحل ایران و جهان
Breaking News
خبر عمومی پنجشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۵ ، ساعت ۱۲:۱۸:۵۶

ورود ایران به بازار جهانی ال.ان.جی تا پایان امسال
نروژ نخستین پروژه ایران برای مایع سازی گاز در دریا را اجرا می کند

باشگاه خبری فراساحل: ایران با همکاری نروژ و ورود نخستین کشتی مایع سازی گاز در دریا (FLNG) تا پایان امسال، تولید ال.ان.جی را آغاز می‌کند و به بازار جهانی این محصول وارد می‌شود. به گزارش باشگاه خبری فراساحل و به نقل از ایرنا، به دلیل محدودیت صادرات گاز از طریق خط لوله، پروژه‌های گاز مایع (ال.ان.جی- LNG) در جهان کاربردهای فراوانی دارد. پس از مایع سازی گاز، امکان فشرده کردن آن و انتقال با کشتیهای مخصوص حمل ال.ان.جی به بازارهای دوردست در حجم گسترده فراهم می شود.


هر چند پروژههای خشکی تولید ال.ان.جی به سبب تحریم متوقف شده است اما وزارت نفت قصد دارد از طریق روش تولید ال.ان.جی در دریا (اف. ال.ان.جی- FLNG) وارد این بازار شود و محموله‌های گاز را به بازارهای دوردست شرق آسیا و اروپا صادر کند.  بر این اساس، معاون سرمایه‌گذاری و تامین منابع مالی شرکت ملی نفت ایران اعلام کرد مذاکرات شرکت ملی نفت ایران و شرکتی نروژی برای تولید ال.ان.جی به عنوان نخستین پروژه مایع سازی گاز در دریا در سطح کشور انجام شده است. «علی کاردر» گفت: امسال کشتی مورد نیاز از سوی این شرکت نروژی برای تولید ال.ان.جی در خلیج فارس پهلوگیری میکند. وی اضافه کرد: این پروژه از نوع پروژههای کوچک مایع سازی گاز در دریا (Small FLNG) است.


به گفته وی، در این پروژه از گازهای همراه میدانهای شرکت نفت فلات قاره ایران مانند میدان فروزان برای تولید ال.ان.جی استفاده می‌شود. کاردر از پیشنهاد چند شرکت‌های خارجی برای تبدیل گازهای شیرین به ایران برای استخراج ال.ان.جی در دریا خبر داد و گفت: پروژه‌های FLNG با توجه به کاهش قیمت، در بازارهای بین‌المللی جذابیت زیادی پیدا کرده و از این رو، به طور همزمان پروژه‌های زیادی در جهان کلید خورده است. شامگاه بیست و ششم دی ماه با انتشار گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره انجام تعهدات هسته‌ای ایران در برنامه جامع اقدام مشترک (برجام)، اجرای تعهدات طرف مقابل (گروه 1+5) یعنی روند لغو تحریم‌های هسته‌ای غرب علیه تهران آغاز شد.


بر پایه برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) که بیست و سوم تیرماه بین جمهوری اسلامی ایران و گروه 1+5 (انگلیس، فرانسه، آمریکا، روسیه و چین به همراه آلمان) با حضور اتحادیه اروپا نهایی شد، باید در ازای کاهش برخی فعالیت‌های اتمی تهران، تحریم‌های هسته‌ای علیه این کشور لغو شود. وزارت نفت نیز فردای آن روز با دستور به شرکت‌ها برای افزایش تولید و آماده باش پایانه‌های نفتی، طرح افزایش 500 هزار بشکه‌ای صادرات نفت خام را کلید زد.



  کد خبر : 1427
  ارتباط با سردبیر : info@opc.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «OPC» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «OPC» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :