شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ | Sat 23 Nov 2024
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری فراساحل با ما تماس بگیرید
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت فراساحل با ما تماس بگیرید
    باشگاه خبری فراساحل؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت فراساحل ایران و جهان
Breaking News
خبر عمومی یکشنبه ۱۵ فروردین ۱۳۹۵ ، ساعت ۱۳:۱۱:۰۳

مسیر صادرات گاز ایران به عمان نهایی شد

باشگاه خبری فراساحل: با بررسی 4 مسیر انتقال گاز ایران به عمان، مسیر صادرات گاز ایران به این همسایه جنوبی با طول تقریبا 176 کیلومتر نهایی شد. به گزارش باشگاه خبری فراساحل و به نقل از مارین‌نیوز، مسیر انتقال گاز ایران به عمان در جلسه‌ای که با حضور مسئولان شرکت تاسیسات دریایی به عنوان پیمانکار بخش دریا، شرکت ملی صادرات گاز ایران، تیم کارشناسی از کشور عمان برگزار شد، نهایی و مشخص شد. در این جلسه 4 مسیر مختلف خط لوله دریایی به منظور انتقال گاز ایران به عمان مورد بررسی قرار گرفت که نهایتا با بررسی فنی صورت گرفته هر یک از 4 مسیر در نهایت بهینه‌ترین مسیر انتقال گاز به طول تخمینی 176 کیلومتر و حداکثر عمق پیش‌بینی شده 290متر از سطح دریا انتخاب شد. انتخاب مسیر خط لوله صادرات گاز ایران به عمان در حالی نهایی می‌شود که چندی قبل یک منبع آگاه گفته بود یک شرکت کره‌ای پیشنهاد خود را در خصوص ساخت این خط لوله به شرکت تاسیسات دریایی داده است و حتی حاضر است هزینه احداث این خط لوله را نیز تامین کند.


مدیرعامل شرکت ملی صادرات گاز ایران اسفند سال 94 با اشاره به این که مطالعه بخش خشکی احداث خط لوله صادرات گاز ایران به عمان از دی ماه سال 94 گذشته آغاز شده است اعلام کرده بود، قرار است کار مطالعه بخش دریایی این پروژه که به شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران سپرده شد تا پایان مرداد سال 95 به پایان برسد. طرح ساخت خط لوله صادرات گاز ایران به عمان در دو بخش خشکی و دریایی تعریف شده است براساس مذاکرات صورت گرفته بین ایران و عمان قرارداد فروش گاز ایران به عمان در سال ٢٠١٣ امضا شد و این قرارداد ٦٠ میلیارد دلاری، برای ٢٥ سال اعتبار دارد به طوری که برای ١٥ سال روزانه ٢٨ میلیون مترمکعب گاز ایران از طریق یک خط لوله از بستر خلیج فارس به عمان صادر می‌شود. به گفته مسئولان شرکت تاسیسات دریایی خط لوله صادرات گاز ایران به عمان، ظرفیت انتقال روزانه یک میلیارد فوت مکعب گاز طبیعی را خواهد داشت و این ظرفیت می‌تواند با توجه به نیاز بازار، تا 1.5 میلیارد فوت مکعب نیز افزایش یابد؛ پیش‌بینی می‌شود ساخت این پروژه تا سال ٢٠١٧ میلادی تکمیل شود.



  کد خبر : 1394
  ارتباط با سردبیر : info@opc.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «OPC» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «OPC» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :