باشگاه خبری فراساحل: مدیرکل امور فناوری وزارت نفت به همراه هیاتی از پژوهشگاه ملی اقیانوسشناسی و علوم جوی بازدید کرد. به گزارش باشگاه خبری فراساحل و به نقل از مارینتایمز، دکتر ناصر حاجیزاده ذاکر، رییس پژوهشگاه ملی اقیانوسشناسی و علوم جوی در طول این بازدید طی نشستی که با حضور معاونان و اعضای هیات علمی پژوهشگاه ملی اقیانوسشناسی و علوم جوی برگزار شد، ضمن معرفی پژوهشگاه به نقش وظیفه علمی و تحقیقاتی پژوهشگاه اشاره کرد و گفت: پژوهشگاه با توجه به امکانات و تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی و میدانی، حضور متخصصان و کارشناسان حرفهای و آشنا به مسائل صنعت، اجرایی و دانشگاهی و از طرفی نقش پژوهشگاه به عنوان مرجع اقیانوسشناسی کشور، میتواند تاثیر بسیار مهمی در صنعت نفت و همکاری مشترک با وزارت نفت داشته باشد.
رییس پژوهشگاه ملی اقیانوسشناسی و علوم جوی، شناور تحقیقاتی کاوشگر خلیج فارس را فرصتی مغتنم برای همکاری بیشتر با ارگانها و سازمانهای دریایی عنوان کرد. وی اظهار امیدواری کرد که دستاوردهای این دیدار و بازدید، سرآغازی برای اهداف و وظایف صنعت نفت باشد و به همکاری نزدیک در زمینههای مختلف در سطح ملی، منطقهای و بینالمللی منجر شود.
دکتر محمدابراهیم شفیعی، مدیرکل امور فناوری وزارت نفت نیز در این دیدار، از وجود متخصصان علمی کشور اظهار خرسندی کرد و گفت: امیدوار هستیم بتوانیم پل ارتباطی در زمینه نیازها و تجارت مابین وزارت نفت و پژوهشگاه ملی اقیانوسشناسی و علوم جوی برقرار شود. وی با توجه به بحث سکوها، اسکلهها، نفتکشها و یدککشها، حفاری در دریا را دارای پیچیدگی فراوان یاد کرد و گفت: در خلیج فارس باید در تمامی حوزههای خلیجفارس و دریای عمان مطالعه داشته باشیم که امیدواریم با همکاری مشترک بتوانیم گامهای موثری در بخش صنعت نفت برداریم.
شفیعی افزود: تولید علم محض، به تنهایی هیچ مشکلی از صنعت را حل نمیکند؛ مگر این که علم توان تبدیل به ثروت را داشته باشد؛ یعنی این که علم به فناوری تبدیل شود. در این جلسه همچنین کارشناسان طرفین پرسشهای حوزه خود را در راستای همکاری دو جانبه و مشترک مطرح کردند و نکات مورد درخواست را از زوایای مختلف جهت همکاری مشترک، مورد بررسی قرار دادند.
براساس این گزارش، دکتر محمد ابراهیم شفیعی مدیرکل امور فناوری وزارت نفت و همراهان، طی بازدید از آزمایشگاهها و مراکز پژوهشی پژوهشگاه ملی اقیانوسشناسی و علوم جوی، ضمن آگاهی از دستاوردها و فعالیتهای پژوهشگاه، گزارشی از فعالیتهای میدانی و آزمایشگاهی را توسط کارشناسان و متخصصان پژوهشگاه دریافت کردند.
کد خبر : 858