باشگاه خبری فراساحل : تعمیر و نگهداری خطوط لوله دریایی به یک مساله جدی تبدیل شده است (سرخط اخبار)

باشگاه خبری فراساحل: سمینار خطوط لوله دریایی؛ ظرفیت‌ها، چالش و آینده پیش رو در ایران، با هدف آشنایی با کلیه دستاوردها، تکنولوژی‌‌‌‌‌‌ها، توانمندی‌‌‌‌‌‌ها و نیز چالش‌‌‌‌‌‌های موجود در این صنعت باحضور اساتید، دانشجویان و فعالان این حوزه صبح امروز در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد. به گزارش باشگاه خبری فراساحل مهندس فرشید امینیان در حاشیه سمینار خطوط لوله دریایی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبری فراساحل اظهار کرد: با توجه به بالا رفتن سن خطوط لوله دریایی موجود در کشور، برگزاری سمینارهایی از این قبیل می‌تواند بسیار مفید باشد. وی با اشاره به اینکه در این سمینار راهکارهایی جهت نگهداری از خطوط لوله  و تعمیرات و یا تعویضشان ارایه می‌شود اظهارامیدواری نمود که از طریق این سمینارها بتوان به نتایج و راهکارهای مناسب دست پیدا نمود زیرا دیدگاه‌‌‌‌های مطرح شده در سمینار همه با دید مثبت و بسیار خوب و با هدف کمک به ارتقای صنعت خط لوله دریایی است.

مدیر عملیات فراساحل شرکت لوید آلمان در ادامه اظهارات خود گفت: شرکت لوید المان در اکثر پروژه‌‌‌‌های فراساحلی خصوصا در خط لوله‌‌‌‌هایی که در پارس جنوبی اجرا شده به عنوان بازرس شخص ثالث کار نظارت بر اجرای خطوط لوله را انجام داده و در کنار پروژه‌‌‌‌ها بوده است تا کمکی برای اجرای صحیح پروژه‌‌‌‌های خط لوله باشد. این فعال صنعت فراساحل در خصوص مشکلات این صنعت افزود:  خوشبختانه توانمندی شرکت‌‌‌‌‌‌های حاضر در این حوزه بسیارخوب بوده ، بجز برخی حوزه‌‌‌‌‌‌ها که کاملاً توسط شرکت‌های خارجی انجام می‌شود و وابستگی نسبی وجود دارد، در کارهایی که تاکنون انجام شده واقعا مشکل آنچنانی به چشم نمی‌خورد و به توانمندی نسبتاً مناسبی رسیده ایم. ولی بحث حال حاضر این حوزه، بالا رفتن سن خطوط لوله است که باید در خصوص آن علمی و حساب شده اقدام کنیم.

وی تصریح کرد: با توجه به بالارفتن سن خطوط لوله دریایی و افزایش طول و ازدحام خطوط لوله ای که در خلیج فارس اجرا شده،  اگر یکی  از خطوط درگیر حادثه  شود ممکن است سایر خطوط نیز دچار مشکل شود؛ ضمن اینکه آسیب‌‌‌‌های حاصل از خوردگی بستر دریا، آب و یا برخورد شناورهایی که در مناطق عبور ‌‌‌می‌کنند همواره در کمین این خطوط می‌باشد. مهندس امینیان در انتهای اظهارات خود تاکید کرد: بحث جدیدی که درحال حاضر در کشور شروع شده و نیاز است که روی آن جدی کار شود بحث تعمیر و نگهداری است. روش‌‌‌‌ها و نرم افزارهای نوینی نیز برای حفظ و نگهداری، تولید و به فعالان این صنعت معرفی شده است.  با وجود اینکه این اقدامات آغاز شده اما متاسفانه هنوز به صورت جدی خصوصاً در حمایت از نرم افزارهای بومی کاری صورت نگرفته است و اگر به همین روال پیش رود خسارت‌‌‌‌های جبران ناپذیری وارد ‌‌‌می‌شود.



  کد خبر : 4946
 
دوشنبه ۴ دی ۱۳۹۶ ، ساعت ۱۳:۴۷:۴۱