باشگاه خبری فراساحل : سامانه مانيتورينگ سه بعدی ترمينال‌های كانتينری راه اندازی شد (سرخط اخبار)

باشگاه خبری فراساحل: با رونمایی از سامانه‌ی پایش (مانیتورینگ) سه بُعدی ترمینال‌های کانتینری امکان پایش زنده‌ی ترمینال‌های کانتینری در کشور برای اولین بار فراهم شد. به گزارش باشگاه خبری فراساحل و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت تایدواتر خاورمیانه کورش جلالی فراهانی، مدیرعامل شرکت رهیاب رایانه گستر، که مدیریت ساخت این سامانه را به عهده دارد در این زمینه توضیح داد: «این سامانه، برای پایش زنده‌ی ترمینال‌های کانتینری ایجاد شده و در آن، ترمینال کانتینری، همانند یک بازی کامپیوتری، شبیه‌سازی شده است. این سامانه، عملیات در حال انجام را دریافت و بر اساس آن، تجهیزات را نمایش می‌دهد و وضعیت فعلی ترمینال را به نمایش می‌گذارد.

سامانه، قابلیت‌های گسترده‌ای چون دریافت اطلاعات کانتینر و تجهیزات، با کلیک بر روی آن‌ها، جست‌وجوی کانتینرها و مشاهده‌ی توزیع و پراکندگی یک ویژگی‌ خاص، انتخاب نقطه‌ای ار روی نقشه و تنظیم سرعت و حرکت‌های دوربین را دارد.» وی با بیان اینکه این سیستم‌ می‌تواند در هدایت و کنترل عملیات و همچنین برنامه‌ریزی آن، کمک موثری برای مدیران و مجریان عملیاتی ترمینال باشد، ادامه داد: در صورت ثبت اشتباه عملیات نیز، این سیستم، که نمایی بصری از وضعیت ترمینال ارائه می‌دهد، می‌تواند در مقایسه با تصاویر واقعی، به خوبی اشتباهات ثبت را به نمایش بگذارد و مجریان را در راستای فهم به موقع روی‌دادها و مشکلات قرار دهد.

جلالی فراهانی با اشاره به این که این سامانه قابلیت اتصال به انواع سیستم‌های مدیریت عملیات را دارد و از الگوی مبتنی بر پیامِ استانداردی استفاده می‌کند و به علاوه، امکان دریافتِ هم‌زمان عملیات، از چندین ترمینال و نمایش ترمینال‌های مختلف را برای کاربر داراست در ادامه اظهار داشت: استفاده از این ابزار، در آینده کاربردهای زیادی، در شبیه‌سازی و تخمین آینده، آموزش، کنترل از راه دور، ارزیابی پتانسیل‌ها و ‌آزمون روش‌های مختلف توسعه، خواهد داشت.

وی در پاسخ به این سوال که آیا این سامانه به صورت بومی تهیه شده است یا خیر، گفت: اگر منظور از بومی بودن عدم استفاده از هیچ ابزار خارجی باشد، این امر غیر ممکن است، چون به هر حال از تیری‌دی‌مکس، فوتوشاپ و... در طراحی جسم‌ها و شی‌ء‌ها استفاده شده است. اما، کلیه‌ی مراحل تولید آن از Create Project در ویژوال استدیو و یونیتی، ایده‌ی اولیه، ساخت و طراحی آن و مراحل مختلف تولید، تست و نصب آزمایشی، به وسیله‌ی کارشناسان شرکت رهیاب انجام شده است. به علاوه چندین مقاله درباره‌ی نحوه‌ی ساخت، تغییر معماری سیستم در طول تولید و تئوری‌های مبنایی سیستم، در مجله‌های معتبر داخلی و خارجی به چاپ رسیده است.



  کد خبر : 3542
 
یکشنبه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ ، ساعت ۰۹:۲۵:۵۳