باشگاه خبری فراساحل: مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان برگزاری کارگاه آموزشی کنترل و بازرسی پیشرفته کشتیها (PSC) را بهترین فرصت برای تبادل اطلاعات و انتقال تجربیات برای کاهش خطای عوامل انسانی در حوادث دریایی توسط بازرسان PSC دانست. به گزارش باشگاه خبری فراساحل وبه نقل از مانا، کارگاه آموزشی کنترل و بازرسی پیشرفته کشتیها (PSC) طی مراسمیبا حضور مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان، مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و جمعی از اساتید و فراگیران خارجی و داخلی در بندر شهید رجایی آغاز بکار کرد. در آیین افتتاحیه این کارگاه آموزشی بین المللی که پیش از ظهر امروزدر سالنهادی مهمانسرای بندر شهید رجایی برگزار شد، ابراهیم ایدنی به تبیین اهمیت و جایگاه استان هرمزگان در تجارت دریایی پرداخت. وی بر نقش مهم اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان در اعمال حاکمیت و ارایه خدمات دریایی در راستای ارتقاء ایمنی و حفاظت از محیط زیست دریایی تاکید کرد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان همچنین در بخش دیگری از اظهارات خود، این دوره آموزشی را بهترین فرصت برای تبادل اطلاعات و انتقال تجربیات برای کاهش خطای عوامل انسانی در حوادث دریایی توسط بازرسان PSC دانست. همچنین مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی نیز طی اظهاراتی گفت: کارگاه آموزشی کنترل و بازرسی پیشرفته کشتیها به همت سازمان بنادر و دریانوردی و با همکاری سازمان جهانی دریانوردی، دبیرخانه دو تفاهمنامههای منطقه ای اقیانوس هند و توکیو امسال به میزبانی بندر شهید رجایی برگزار میشود. اله مراد عفیفی پور به تشریح نقش آموزش در فرآیند به روزرسانی و یکسان سازی روند کنترل و بازرسی کشتیها پرداخت و کارکرد موثر آن را در کاهش حوادث، ایمنی جان خدمه و حفظ محیط زیست مورد تأکید قرار داد.
عفیفی پور تعداد اساتید و فراگیران حاضر در این کارگاه آموزشی را ۴۷ نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد، ۱۷ نفر مهمان خارجی از ۱۴ کشور جهان حضور دارند و ۳۰ نفر نیز از بنادر مختلف ایران در این کارگاه شرکت کرده اند. همچنین قرار است مباحث آموزشی توسط پنج مدرس خارجی و دو مدرس ایرانی ارایه شود. در ادامه این مراسم، پیام دبیرکل تفاهمنامه اقیانوس هند نیز قرائت شد که در آن، بر حذف کشتیهای غیراستاندارد، حفظ خدمه و صیانت از محیط زیست از طریق اجرای مقررات و استانداردهای کنوانسیونها به عنوان نتایج PSC تأکید شده و در بخشی دیگر نیز چنین آمده است: مالکان و شرکتهای مدیریت کشتیرانی و موسسات دریایی، کارایی خود را از طریق بازرسی کشتیها میسنجند و اکنون PSC به عنوان معیار سنجش عملکرد کشتیهاست.
نماینده دبیرخانه تفاهمنامه توکیو نیز ضمن ابراز قدردانی از دست اندرکاران برگزاری این کارگاه آموزشی، بر نقش PSC در راستای ارتقاء ایمنی دریانوردی تأکید کرده و خواستار تلاش جدی بازرسان در اعمال رسالت شان شد. شایان ذکر است، کارگاه آموزشی کنترل و بازرسی پیشرفته کشتیها به میزبانی بندر شهید رجایی پیش از ظهر کار خود را آغاز کرده و در دو بخش تئوری ـ هفته اول ـ و عملی ـ هفته دوم ـ تا ۲۷آبانماه ادامه خواهد داشت.
کد خبر : 2711