باشگاه خبری فراساحل : ساختار مدیریت کنترل پروژه صدرا تقویت شود (سرخط اخبار)

باشگاه خبری فراساحل: معاون مدیرعامل شرکت ملی نفت در امور توسعه و مهندسی از یارد صنعتی شرکت صدرا در بوشهر بازدید و بر ضرورت تقویت ساختار مدیریت کنترل پروژه صدرا تاکید کرد. به گزارش باشگاه خبری فراساحل و به نقل از شرکت نفت و گاز پارس، غلامرضا منوچهری در بازدید از یارد صنعتی صدرا اظهار کرد: با توجه به گشایش‌های ایجاد شده در حوزه توسعه طرح‌های باقیمانده پارس جنوبی، انتظار می‌رود رکود ایجاد شده در روند ساخت سکوهای یارد صدرا جبران و جریان اجرای این پروژه‌ها با سرعت بیشتری دنبال شود.

بر اساس این گزارش، معاون مدیرعامل در توسعه و مهندسی شرکت ملی نفت ایران در این بازدید با بیان این‎که مشکلات قانونی صدرا از قبیل مسائل بانکی و گمرکی حل شده و تامین منابع مالی هم با سهولت بیشتری انجام می‌شود، گفت: البته قبلا هم تامین منابع مالی پروژه‌های این شرکت دچار مشکل نبود، اما به دلیل نبود توازن میان سقف پرداخت‌های انجام شده با پیشرفت‌های مورد انتظار امکان پرداخت بیش از این میزان ممکن نبود.

وی خطاب به پیمانکار ساخت سکوهای فازهای ١٣،١٤ و ٢٢تا ٢٤ پارس جنوبی گفت: شرکت ملی نفت مشکلی در اجرای تعهدات مالی خود نداشته و پرداخت‌های پیمانکار را تضمین می‌کند، البته این تضمین در مقابل فعالیت‌ها و پیشرفت‌های صورت گرفته انجام خواهد شد. منوچهری افزود: این یک فرصت استثنایي است که همگی برای جبران رکود گذشته، انجام رسالت کاری و دفاع از غیرت حرفه ای خود تلاش کنیم.

صدرا از تجربه پیمانکاران فراساحل پارس جنوبی استفاده کند
معاون مدیرعامل شرکت ملی نفت در امور توسعه و مهندسی با تاکید بر این‎که پیمانکاران ایرانی به توان بالایی در زمینه ساخت تاسیسات فراساحلی دست یافته اند، ادامه داد: صدرا می‌تواند از ظرفیتی که طی سال‌های اخیر در این زمینه ایجاد شده استفاده کرده و با بکارگیری تجربه ارزشمند متخصصان این حوزه، روند ساخت پروژه‌های باقیمانده را سرعت دهد. وی با بیان این‎که ساختار مدیریت کنترل پروژه در شرکت صدرا باید تقویت شود، افزود: ساخت ١٠ سکوی گازی حجم زیادی از فعالیت در حوزه‌های مختلف را می‌طلبد که کنترل و ارزیابی تمامی این حوزه‌ها نیازمند کار مدیریتی، فکری و مهندسی دقیق است.

منوچهری کنترل دقیق پروژه را عامل مهمی در ارزیابی فرایندهای مختلف اجرا تا بهره برداری سکوهای باقیمانده در این بخش عنوان کرد و گفت: هرچه کار مهندسی و کنترل پروژه با برنامه ریزی و تحت نظارت بیشتر و در حوزه‌های تخصصی تفکیک شده انجام شود، پیشرفت‌های ایجاد شده در جریان مراحل ساخت تا راه اندازی واقعی تر و میزان خطرپذیری احتمالی در مرحله بهره برداری به شکل چشمگیری کنترل می‌شود.


پارس جنوبی چهره اقتصادی کشور را تغییر می‌دهد
وی با اشاره به تاثیرپذیری زیاد رشد اقتصادی کشور از توسعه صنعت نفت، تصریح کرد: نباید تصور کرد که بهره برداری از یک سکوی گازی اثر چندانی در اقتصاد ملی ندارد، در حالی که به دلیل کمبود میزان گاز تولیدی در گذشته، مبالغ زیادی صرف واردات گاز و تامین انرژی مورد نیاز می‌شد. منوچهری گفت: خوشبختانه در حال حاضر سکوهای گازی پارس جنوبی یکی پس از دیگری به بهره برداری می‌رسند تا ضمن تامین مصارف مورد نیاز داخلی، محصولات و مشتقات ارزشمند گازی نیز در چرخه تولید و صادرات قرار گرفته و ضمن صرفه جویی در هزینه‌ها، ارزآوری قابل توجهی نیز به همراه داشته باشد.

وی با اشاره به نقش مهم تولیدات پارس جنوبی در تحرک چرخه اقتصادی کشور، ادامه داد: افزایش تولید و صادرات نفت، استفاده از گاز به عنوان خوراک نیروگاه‌ها، صادرات گاز و مشتقات آن و تولید محصولات با ارزش فراوری شده از جمله بنزین و گازوئیل حاصل برداشت منابع گازی از پارس جنوبی است که می‌تواند چهره اقتصادی کشور را بیش از پیش تغییر می‌دهد.



  کد خبر : 2642
 
شنبه ۸ آبان ۱۳۹۵ ، ساعت ۰۷:۵۷:۰۱