باشگاه خبری فراساحل: دکتر حسن قالیباف اصل مدیرعامل شرکت بورس اوراق بهادار به همراه جمعی از فعالان و مدیران بازار سرمایه با دکتر محمد سعیدی رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و مدیران ارشد این شرکت، در محل ساختمان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو کردند.
رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در ابتدا ضمن خیر مقدم به فعالان بازار سرمایه، با تشکر از دکتر قالیباف اصل و همکارانشان در شرکت بورس اوراق بهادار گفت: فعالیت بهینه و موفق دکتر قالیباف اصل در شرکت بورس موجب شده تا روند شفافیت و گردش آزاد اطلاعات که لازمه بازاری چون بورس است، بوجود آید و ایجاد شرایط رقابتی و مناسب از رفتارهای قابل تحسین مسئولین بازار سرمایه محسوب میشود. دکتر محمد سعیدی در ادامه به تشریح توانمندیها و ظرفیتهای ایجاد شده در دوران جدید پس از لغو تحریمها پرداخت و رفع تحریمها و اجرایی شدن برجام را نقطه مهمی در احیای فعالیتهای کشتیرانی برشمرد و اظهار داشت: با اجرای برجام، تمامی مشکلات مرتبط با استانداردها و کلاسهای ردهبندی که به موجب تحریمها از ارائه آن به شرکت کشتیرانی سرباز زده میشد، مرتفع شده و امروز مشکلی در این زمینه مترتب ناوگان ملی کشور نیست. رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: یکی دیگر از دستاورد های دوران پسا تحریم که با مذاکرات شرکت کشتیرانی با بیمهگران معتبر جهانی انجام شد، رفع محدودیتهای بیمهای در بخش غرامت، بدنه و ماشین آلات بود. وی با بیان اینکه شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران بدون هیچ محدودیتی از پوشش بیمهای کلوپهای بینالمللی P&I استفاده میکند، اظهار داشت: رفع محدودیتهای بیمهای این امکان را برای شرکت ایجاد کرد تا بدون ریسک بتوانیم فعالیت خود را در بنادر جهان احیا کنیم و همچنین تضمینهای مناسبی را برای صاحب کالا بوجود آوریم .
دکتر سعیدی با مهم توصیف کردن لغو تحریمهای بیمهای و ردهبندی تصریح کرد: یکی از ملزومات تردد در بنادر بینالمللی به خصوص بنادر غربی اروپا برخورداری از استانداردهای معتبر و همچنین بیمهگران بینالمللی است و خرسندیم که امروز با تلاش مجموعه کشتیرانی این معضلات مرتفع شده و ناوگان تجاری کشور بدون هیچ محدودیتی در آبهای بینالمللی در حال تردد است .
مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران سپس به توسعه خطوط و احیای نمایندگیها اشاره کرد و افزود: در حال حاضر نمایندگیهای خود را در اروپا و آسیا و همچنین آمریکای جنوبی فعال کردهایم و در حال حاضر به طور منظم حمل و نقل کالا توسط کشتیرانی در نقاط مختلف جهان در حال انجام است. وی ادامه داد:کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به علت فعال بودن در عرصه بینالملل و همچنین نیاز به بازپسگیری سهم بازار خود، چند شرکت مشترک ایجاد کرده است که از جمله می توان به شرکت مشترک در هامبورگ و ایتالیا اشاره کرد. دکتر محمد سعیدی بوجود آمدن خط منظم بین بندر بمبئی هند و ام القصر عراق را یکی دیگر از دستاورد های مهم این شرکت در دوران پسابرجام عنوان کرد و بیان داشت: خوشبختانه امروز نه تنها به اکثر بنادر دنیا به مقصد و یا مبدا ایران در حال سرویس دهی هستیم بلکه در حال ایجاد خطوط منظم در سطح بینالملل و بین بنادری نیز میباشیم. رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در ادامه به محدودیت در منابع داخلی پرداخت و تصریح کرد: شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران جز معدود شرکتهای داخلی است که هیچ محدودیتی در استفاده از فاینانس و یا منابع خارجی ندارد لذا برای طرح های توسعهای تمرکز خود را بر روی منابع مالی خارجی گذاشتهایم. وی افزود: در همین مدت زمان اندک یکساله پس از برجام شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران 30 تفاهمنامه و چهار توافقنامه با کشورهای مختلفی از قاره امریکا، اروپا و آسیا منعقد کرده است و در حال احیا و ارتقاء همکاریهای خود با دیگر کشورها و خطوط بینالمللی هستیم .
کد خبر : 2480