باشگاه خبری فراساحل: سرمایهگذاران به دنبال تحولات بزرگتری در نفت هستند و همیشه علاقهمندی خود را به خرید و سرمایهگذاری در هنگام کاهش قیمتها، پیش از افزایش نشان دادهاند. مدیران مالی شکست مذاکرات فریز نفتی در دوحه را کم اهمیت در نظر گرفتند، چرا که تقاضا برای مصرف بنزین در آمریکا در حال افزایش است. به گزارش باشگاه خبری فراساحل و به نقل از مارین تایمز، قیمت نفت WTI آمریکا در هفته بعد از نشست دوحه 8.3 درصد افزایش یافت. سرمایهگذاران به کاهش تولید نفت آمریکا و افزایش مصرف سوخت این کشور چشم داشتند زیرا که با شروع فصل تابستان پیک مصرف بنزین آمریکا آغاز میشود. مصرف بنزین آمریکا در ماه مارس 2016 به روزانه 9.25 میلیون بشکه رسید که بالاترین نرخ ثبت شده آن در ماه مارس است.
اسکات رابرتز، مدیر Invesco Advisers، گفت: "نمیتوان پیش از شروع تابستان با کمبود عرضه روبهرو شد زیرا در طول این فصل تقاضا افزایش خواهد یافت این در حالی است که پالایشگاهها به بازار باز میگردند و این موجب افزایش تقاضا برای نفت خام میشود." قیمت نفت در بازارهای جهانی روز بعد از نشست بینتیجه دوحه 6.8 درصد کاهش یافت. اما در نهایت به دنبال اعتصاب کارکنان نفت کویت، چهارمین تولیدکننده بزرگ نفت در سازمان کشورهای تولیدکننده نفت (اوپک)، قیمت نفت دوباره بالاتر رفت و در نهایت آن روز 1.4 درصد کاهش یافت.
تین اوانس، تحلیلگر مسائل انرژی در موسسه Citi Futures Perspective آمریکا، گفت: "سرمایهگذاران به دنبال تحولات بزرگتری در نفت هستند و همیشه علاقهمندی خود را به خرید و سرمایهگذاری در هنگام کاهش قیمتها، پیش از افزایش نشان دادهاند. واکنش بازار به شکست فریز نفتی ظرف چند ساعت پایان یافت." بر اساس دادههای دولت آمریکا، تولید نفت این کشور در ماه آوریل امسال به کمترین میزان خود از ماه اکتبر 2014 تاکنون رسیده است. این در حالیست که تقاضای خرید نفت پالایشگاههای آمریکایی 600 هزار بشکه از ماه فوریه تا کنون افزایش داشته است.
کد خبر : 1554