باشگاه خبری فراساحل : هیچ سندی به جامعیت سند توسعه دریایی در کشور ارائه نشده است (سرخط اخبار)

باشگاه خبری فراساحل: اولین جلسه کمیته علمی هجدهمین همایش صنایع دریایی دیروز 95/1/23 در سالن هیئت مدیره وزارت نفت برگزار گردید. به گزارش باشگاه خبری فراساحل و  به نقل از مارین نیوز در این جلسه مدیران و نمایندگان شرکت‌های بزرگ ایرانی در کنار دکتر علی وطنی معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حضور داشتند. سعید مظاهری دبیر هجدهمین همایش صنایع دریایی با اشاره به این موضوع که انجمن مهندسی دریایی ایران تصمیم گرفته است تا محل برگزاری همایش را در جزیره کیش تثبیت نماید و با پیگیرهای هیئت مدیره انجمن مهندسی دریایی ایران، این موضوع عملی شده و جزیره کیش به عنوان پایگاه همایش‌های صنایع دریایی معرفی شده است.


وی افزود: رویداد مهم دیگر این همایش تاکید بر صنایع نفت و گاز با رویکرد تازه خواهد بود؛ چرا که اعتقاد ما این است که صنایع انرژی می‌توانند پیشران صنایع دریایی کشور باشد. سعید مظاهری رویداد مهم دیگر همایش را حضور سخنرانان کلیدی خارجی دانست که در این مورد صحبت‌های اولیه انجام شده است و حضور تعدادی از آن‌ها قطعی شده، برای انجام هرچه بهتر این مهم یکی از پنل‌ها و سالن‌ها، فقط به سخنرانان کلیدی خارجی اختصاص یافته است. دبیر هجدهمین همایش ضمن تشکر از دکتر وطنی معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به دلیل همت و مساعدتی که در تهیه سند جامع توسعه دریایی داشتند، این سند را نتیجه هماهنگی بین ارگان‌ها و تصویب دقیق مدیران دانست.


در ادامه دکتر وطنی معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاکید بر اهمیت سند توسعه دریایی از مدیرانی که در این امر مساعدت داشتند قدردانی کرد و اعلام نمود: این سند نتیجه هماهنگی بین ارگان‌ها و تصویب دقیق مدیران می‌باشد. به جرئت می‌توان گفت در تاریخ شورای عالی انقلاب فرهنگی هیچ سندی به جامعیت سند توسعه دریایی در کشور ارائه نشده است، زیرا با کمک و همدلی تمام ارگان‌های دریایی کشور تهیه شد. در این سند 195 بند شامل سیاست‌ها، اهداف کلان و راهبردی و اقدامات ملی وجود دارد.»  وی در ادامه با اشاره به اینکه در جهت اجرای سند توسعه دریایی در سال اقدام و عمل هجدهمین همایش صنایع دریایی از اهمیت بالایی برخوردار است، افزود: کمیته‌های علمی برای توسعه فناوری بسیار تاثیرگذار است که باید رصد، پایش و گزارش شوند.

دکتر محمد راعی عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف و دبیر کمیته علمی همایش صنایع دریایی ایران در ادامه جلسه با برشمردن اهداف و برنامه‌ها، مهم‌ترین ویژگی‌های همایش هجدهم را دریافت چکیده انگلیسی برای مقالات فارسی و معرفی مقالات برتر به مجلات علمی پژوهشی انجمن مهندسی دریا برای انجام داوری سریع و چاپ مقاله معرفی نمودند. محمد راعی در ادامه به معرفی محورهای مقالات و اعضای کمیته علمی و نمایشگاه و نحوه داوری مقالات و انتخاب مقاله برتر پرداخت.  در ادامه مدیران، اساتید و نمایندگان شرکت نظرات و ایده‌های خود را مطرح نمودند و در زمینه جذب شرکت‌های خارجی که با آن‌ها همکاری دارند اظهار امیدواری و بحث و تبادل نظر در خصوص محورهای مقالات پرداختند.


در انتهای جلسه دکتر وطنی ضمن تشکر از انجمن مهندسی دریایی و وزارت نفت اظهار امیدواری کرد در مسیر برگزاری هجدهمین همایش صنایع دریایی سند توسعه صنایع دریایی نیز عملی شود. در این جلسه مدیر کل امور فناوری وزارت نفت، مدیران، اساتید و نمایندگانی از انجمن مهندسی دریایی ایران، نفت و گاز پارس، دانشگاه علامه طباطبائی، پژوهشگاه شاخص پژوه وزارت صنایع و معادن و تجارت، مدیریت HSE شرکت ملی نفت، رئیس نمایشگاه‌های داخلی و بین‌المللی، پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، شرکت پارسام گستر دریا، شرکت صف رزموند، شرکت هندسه پارس، شرکت نفت و گاز پارس، دانشگاه تربیت مدرس حضور داشتند. لازم به یادآوری است هجدهمین همایش صنایع دریایی و نمایشگاه صنایع دریایی و دریانوردی در تاریخ 27 الی 30 مهرماه در کیش برگزار می‌گردد.



  کد خبر : 1467
 
سه شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۵ ، ساعت ۱۵:۵۲:۲۷